XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Internetproviders

In Nederland heeft u de mogelijkheid snel en eenvoudig tussen internetproviders over te stappen. Hoewel sommige consumenten het idee hebben dat het overstappen van internetprovider omslachtig is, hoeft dit lang niet altijd het geval te zijn. Installatiepakketten worden eenvoudiger en bij diverse providers komt er voor u als klant een monteur langs om het nieuwe pakket voor u aan te sluiten. Soms is dit onderdeel van een actiepakket, in andere gevallen is dit standaard het geval. Daarnaast is het overstappen zelf ook eenvoudiger geworden. Diverse internetproviders hebben onderling de afspraak mee te werken aan een eenvoudige overstap voor de consument.

Internet providers die op deze site met elkaar worden vergeleken zijn KPN, Online.nl, Ziggo, Telfort, Tele2, XS4ALL, Vodafone en Fiber. Sommigen bestaan al heel lang en hebben een grote naamsbekendheid, anderen zijn relatieve nieuwkomers in de internetmarkt. En ding hebben zij wel gemeen, onderling is een grote competitie waar u als consument van kan profiteren. De beschikbare aanbiedingen wisselen regelmatig, bijvoorbeeld met een fikse korting gedurende de eerste maanden van het contract, of door het bieden van diverse extras, zoals extra zenderpakketten bij alles-in-een pakketten, een verhoogde downloadsnelheid voor hetzelfde tarief of andere cadeaus. Door deze aanbiedingen in de gaten te houden kunt u mogelijk veel besparen op de kosten van uw internetaansluiting.

Of u nu een pakket wilt met alleen internet, internet met bellen, internet met televisie, of een alles-in-een pakket met internet, bellen n televisie, voor elk van de combinaties zijn verschillende mogelijkheden die het waard kunnen zijn om een overstap te overwegen. Wilt u weten welke pakketten op uw adres leverbaar zijn, doe dan de postcodecheck. Dan ziet u snel en overzichtelijk de mogelijkheden.