XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
Online.nlOnline.nl Internet 10 Mb

Met dit pakket beschikt u over een voordelige internetverbinding. U krijgt een downloadsnelheid tot 10 Mb/s. Deze snelheid is doorgaans voldoende wanneer u internet voornamelijk gebruikt om te surfen naar websites als Marktplaats, Facebook of Youtube, wilt e-mailen of kleinere bestanden wilt downloaden. Dit pakket van Online onderscheidt zich door een laag maandtarief, waarmee het tot de goedkoopste internet pakketten van Nederland behoort.

Overstappen wordt door Online.nl voor u geregeld, waarbij zij zelfs uw oude contract opzeggen en u geen dag zonder internet zit.

Dit pakket wordt geleverd inclusief gratis spam- en virusfilter en een gratis modem in bruikleen. U krijgt tevens tot 3 mailboxen.Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Online. Op de website van Online.nl vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 27,50
Downloadsnelheid 10 Mb/s
Uploadsnelheid 1 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket nee
Televisie in pakket nee

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van Online.nl »