XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
T-Mobile ThuisT-Mobile Thuis Internet 20Mb + Bellen Start

T-Mobile is voornamelijk bekend om haar mobiele telefonie, maar biedt onder de naam T-Mobile Thuis ook internet, televisie en telefonie aan, net als andere aanbieders zoals bijvoorbeeld KPN, Ziggo, Telfort en Tele2

Het Thuis Internet 20Mb + Bellen Start pakket kunt u bestellen via de "Opties en bestel" knop op de website van T-Mobile. Door het aanvinken van de opties, stelt u snel een eenvoudig het abonnement samen dat het beste bij uw wensen past.

Kiest u voor een pakket met 20Mb internet, krijgt u een verbinding met een downloadsnelheid tot 20 Mb/s en een uploadsnelheid tot 2 Mb/s. Voor het internet kunt u gratis gebruik maken van een wifi modem, die u van T-Mobile in bruikleen krijgt.

Door het selecteren van de telefonie-optie kunt u met een vaste telefoon vanaf 13 cent per minuut bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers, waarbij u per seconde afrekent. Deze module is maandelijks te wijzigen of stop te zetten. Alle abonnementen zijn inclusief gratis voicemail via e-mail en nummerbehoud. Naast het Start-pakket kunt u ook upgraden naar het Unlimited Vast Bellen en Unlimited Vast Bellen Plus. Tegen een meerprijs van resp. 7,50 en 12,50 per maand kunt u maandelijks met een vaste telefoon onbeperkt bellen naar vaste nummers (in het geval van Unlimited Vast Bellen) of onbeperkt naar zowel vaste als mobiele nummers (bij het Unlimited Vast Bellen Pluspakket). Ook een tweede telefoonlijn behoort tot de mogelijkheden.

Optioneel kunt u kiezen om het pakket uit te breiden met Interactieve TV.


Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner T-Mobile Thuis. Pakketten van T-Mobile Thuis werden voorheen aangeboden onder de naam Vodafone Thuis. T-Mobile heeft echter de vaste internetactiviteiten van Vodafone overgenomen en biedt sinds februari 2017 de pakketten onder de naam T-Mobile Thuis aan. Op de website van T-Mobile vult u in enkele eenvoudige stappen het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 29,50
Downloadsnelheid 20 Mb/s
Uploadsnelheid 2 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket nee

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van T-Mobile Thuis »