XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
StipteStipte One Basis 50

Stipte One Basis 50 is een internet abonnement met telefonie en een downloadsnelheid tot 50 Mb/s dat wordt aangeboden door internetprovider Stipte. Stipte was voorheen bekend onder de naam Scarlet, maar is sinds 2014 actief als Stipte. Dit internet abonnement biedt een maximale download snelheid tot 50Mb/s via een VDSL aansluiting.

Het 50 Mb/s pakket is het middelste pakket, goed om met meerdere computers tegelijkertijd met internet verbonden te zijn. Stipte biedt ook pakketten aan met een snelheid tot 30 Mb/s (het instappakket) en 80 Mb/s. Ook biedt Stipte internet via glasvezel aan, met snelheden tot 500 Mb/s

Bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland doet u voor 8 cent per minuut, met een starttarief van 10 cent. Het telefoniepakket is uit te breiden met onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland, voor 8 Euro per maand.

Stipte One Basis 50 is snel en eenvoudig te bestellen via de website van Stipte. In 3 eenvoudige stappen selecteert u uw gewenste pakket en kunt u de overstap afronden. De aansluitkosten voor dit pakket bedragen eenmalig 24,95. U ontvangt hiervoor het installatiepakket met een gratis draadloos modem. Wilt u het pakket niet zelf installeren, maar liever door een monteur, dan is deze mogelijkheid ook aanwezig. Dit kunt u tijdens het bestellen aangeven.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Stipte. Op de website van Stipte vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 39,95
Downloadsnelheid 50 Mb/s
Uploadsnelheid 5 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket nee

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van Stipte »