XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
StipteStipte Alles-in-1 Basis 50

Stipte Alles-in-1 50 is een internet abonnement met telefonie, digitale televisie en een downloadsnelheid tot 50 Mb/s dat wordt aangeboden door internetprovider Stipte. Stipte was voorheen bekend onder de naam Scarlet, maar is sinds 2014 actief als Stipte. Dit internet abonnement biedt een maximale download snelheid tot 50Mb/s via een VDSL aansluiting.

Het 50 Mb/s pakket is het middelste pakket, goed om met meerdere computers tegelijkertijd met internet verbonden te zijn. Stipte biedt ook pakketten aan met een snelheid tot 30 Mb/s (het instappakket) en 100 Mb/s via glasvezel. Ook biedt Stipte internet via glasvezel aan, met snelheden tot 500 Mb/s

Bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland doet u voor 8 cent per minuut, met een starttarief van 10 cent. Het telefoniepakket is uit te breiden met onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland, voor 10 Euro per maand. Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers is ook mogelijk. Hiervoor betaalt u 15 Euro per maand. Deze optie kunt u tijdens het bestellen aangeven.

Met Interactieve TV van Stipte ontvangt u standaard ruim 120 zenders, inclusief HBO in het basispakket. Daarbij kunt u televisieprogramma’s opnemen en heeft u de beschikking over Uitzending Gemist en Begin Gemist. Ook krijgt u een VIP installatie door een monteur, die de modem en HD tv-ontvanger installeert, maar ook uw computers, smartphones en tablets voor u instelt. Ook de bekabeling wordt voor u geregeld, deze wordt aangelegd en weggewerkt. Als de monteur klaar is, krijgt u ook een uitgebreide demonstratie van de monteur, zodat u precies weet hoe en waar alles is aangesloten.

Stipte Alles-in-1 50 is snel en eenvoudig te bestellen via de website van Stipte. In 3 eenvoudige stappen selecteert u uw gewenste pakket en kunt u de overstap afronden. De aansluitkosten voor dit pakket bedragen eenmalig 24,95. U ontvangt hiervoor het installatiepakket met een gratis draadloos modem. Wilt u het pakket niet zelf installeren, maar liever door een monteur, dan is deze mogelijkheid ook aanwezig. Dit kunt u tijdens het bestellen aangeven.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Stipte. Op de website van Stipte vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 59,95
Downloadsnelheid 50 Mb/s
Uploadsnelheid 5 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket ja

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van Stipte »