XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
Online.nlOnline.nl Internet 10 Mb en Digitale TV

Dit pakket omvat een eenvoudige internetaansluiting, geschikt voor diverse gangbare internettoepassingen, zoals mailen en surfen. Voor zwaardere downloadfuncties, zoals gamen, gemiste televisie uitzendingen bekijken en snel muziek downloaden is het aan te raden een snellere verbinding te overwegen.

Interactieve TV bestaat uit 72 televisiezenders, waarvan 24 in HD-kwaliteit (indien op uw adres beschikbaar). Daarnaast ontvangt u 48 radiozenders. Het pakket is op diverse manieren uit te breiden, zoals met extra zenderpakketten, zoals het Extra Interactieve TV pakket. Hiermee verhoogt u het aantal televisiezenders naar 108, waarvan 27 in HD-kwaliteit. Kijk voor alle specificaties en beschikbare zenders op de website van Online.nl

Overstappen wordt door Online voor u geregeld, waarbij zij zelfs uw oude contract opzeggen en u geen dag zonder internet zit.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Online.nl. Op de website van Online.nl vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 35,50
Downloadsnelheid 10 Mb/s
Uploadsnelheid 1 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket nee
Televisie in pakket ja

Dit pakket is inclusief overstapservice. Online.nl zegt uw oude contract op en zorgt ervoor dat u geen dag zonder internet zit. Wanneer u van deze service gebruikt wilt maken, kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van Online.nl »