XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
Online.nlOnline.nl Internet 30 Mb en Interactieve TV

Dit pakket omvat supersnel internet voor de veeleisende internetter. Geschikt voor alle gangbare internettoepassingen, zoals mailen, surfen, gamen, gemiste televisie uitzendingen bekijken en snel muziek downloaden.

Interactieve TV bestaat uit tenminste 72 zenders, waarvan 24 in HD-kwaliteit (indien op uw adres beschikbaar). Daarnaast ontvangt u 48 radiozenders. Het pakket is op diverse manieren uit te breiden, zoals met extra zenderpakketten. Kijk voor alle specificaties en beschikbare zenders op de website van Online.nl


Overstappen wordt door Online voor u geregeld, waarbij zij zelfs uw oude contract opzeggen en u geen dag zonder internet zit.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Online.nl. Op de website van Online.nl vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 24,50
Downloadsnelheid 30 Mb/s
Uploadsnelheid 3 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket nee
Televisie in pakket ja

Dit is een actie. U betaalt de eerste drie maanden 24,50 per maand. De normale prijs van dit pakket (het tarief dat u betaalt na deze eerste 3 maanden) bedraagt 34,50 per maand.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van Online.nl »