XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
CaiwayCaiway Alles-in-1 Voordelig

Het Alles-in-1 Voordelig pakket is het instappakket van Caiway. Het is een compleet pakket met een 100 Mbit/s downloadsnelheid, ruim 70 zenders, waarvan meer dan 30 in Full HD kwaliteit en voordelige telefonie. Met deze glasvezelverbinding kunt u met meerdere personen / apparaten tegelijk online zijn, zonder snelheidsverlies, waarbij het uploaden en downloaden ook nog eens even snel is.

Televisie bekijkt u via de coaxkabel, met het allerbeste beeld met meer dan 70 tv zenders, waarvan 35 in Full HD. Ook kunt u via de kabel gratis televisie kijken op extra televisies in huis, maar ook live op uw tablet, smartphone, laptop en pc.

Voor telefonie betaalt u een start- en gesprekstarief van 11 cent per minuut, waarbij u per gebelde seconde betaalt. Tegen een meerprijs is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar nummers in Nederland.

Met een Alles-in-1 Voordelig pakket kijkt u televisie via de kabel (coax). Internet en telefonie gaat via glasvezel. Indien u kiest voor Interactieve TV ontvangt u een interactieve tv-ontvanger. Deze sluit u aan via glasvezel.

CAIW bestaat sinds 1981 en levert onder de merknaam Caiway digitale radio- en televisie, internet en telefonie aan consumenten in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente. Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Caiway. Op de website van Caiway vult u in enkele eenvoudige stappen het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 46,00
Downloadsnelheid 100 Mb/s
Uploadsnelheid 100 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket ja

Tijdelijk betaalt u gedurende de eerste 3 maanden slechts 39 Euro per maand.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van Caiway »