XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
KPNKPN Internet Basis

Stapt u over naar KPN, kunt u dit gemakkelijk doen met de overstapservice en de 100% installatiegarantie, wat inhoudt dat u het pakket eenvoudig zelf kunt installeren en de hulp kunt krijgen van een gratis monteur indien dit nodig is. Daarnaast krijgt u de beschikking over gratis mobiel internet voor uw uw laptop, om op meer dan 1700 hotspots buitenshuis te kunnen internetten, zoals op veel NS-stations, vakantieparken en La Place restaurants. Bij uw abonnement ontvangt u standaard gratis draadloos modem en bent u natuurlijk verzekerd van het betrouwbare netwerk van KPN!

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner KPN. Op de website van KPN vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 22,50
Downloadsnelheid 10 Mb/s
Uploadsnelheid 2 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket nee
Televisie in pakket nee

Dit is een actie. De eerste drie maanden betaalt u 22,50 per maand. Het normale maandbedrag (wat u na de eerste drie maanden betaalt) bedraagt 32,50 per maand. Met de KPN webdeal betaalt u geen verzend- en activatie kosten t.w.v. 35,00 en ontvangt u tevens een gratis draadloos modem in bruikleen.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van KPN »