XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
XS4ALLXS4ALL Internet Smart en TV

Het pakket wordt gratis geïnstalleerd door een installatiemonteur. U ontvangt tevens een FRITZ!box modem met een waarde van 199 Euro, beveiligingssoftware voor 3 computers.

De digitale televisie omvat circa 70 televisiezenders en 100 radiozenders,waaronder 33 in HD kwaliteit. Ook kunt u Live TV pauzeren en terugspoelen tot 200 uur aan programma’s opnemen. Met behulp van de WebTV app kunt u niet alleen gewoon op de televisie, maar ook op uw tablet of smartphone kijken.

XS4ALL Internet Smart en TV is snel en heel eenvoudig te bestellen via onze partner Internetdealer.nl. U profiteert dan van extra voordeel ten opzichte van overstappen via de website van XS4ALL zelf. Op de website van Internetdealer vult u in een formulier uw gegevens in en uw aansluiting wordt aangevraagd.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Internetdealer.nl. Zij verzorgen uw aanvraag bij XS4ALL en zorgen ervoor dat het abonnement op het door u gewenste adres wordt geleverd. Voor deze service betaalt u niets extra's, u gaat geen overeenkomst aan met Internetdealer.nl en betaalt alle kosten gewoon aan XS4ALL.

Prijs per maand € 44,00
Downloadsnelheid 80 Mb/s
Uploadsnelheid 8 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket nee
Televisie in pakket ja

Dit is een actie u betaalt de eerste 6 maanden 44,00 in plaats van 62,50 per maand.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van XS4ALL »