XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet
Online.nlOnline.nl Internet en Bellen 10 Mb

Dit pakket omvat een eenvoudige internetaansluiting, geschikt voor diverse gangbare internettoepassingen, zoals mailen en surfen. Voor zwaardere downloadfuncties, zoals gamen, gemiste televisie uitzendingen bekijken en snel muziek downloaden is het aan te raden een snellere verbinding te overwegen. De standaard telefonie van Online heet Hallo Basis. Hallo Basis is een telefonie aansluiting die ideaal is wanneer u niet veel belt en ook niet teveel wilt betalen. Hallo Basis is naar wens nog uit te breiden met Hallo Nederland Vast en/of Mobiel, Hallo Europa of Hallo Wereld, waarmee u voor een vast bedrag per maand tegen extra lage tarieven binnen Nederland, Europa of wereldwijd kunt telefoneren.

Overstappen wordt door Online voor u geregeld, waarbij zij zelfs uw oude contract opzeggen en u geen dag zonder internet zit. Bestelt u nu, ontvangt u een gratis spam- en virusfilter, betaalt u géén aansluitkosten en ontvangt u een gratis draadloos modem.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Online.nl. Op de website van Online.nl vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 24,50
Downloadsnelheid 10 Mb/s
Uploadsnelheid 1 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket nee

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.
Meer informatie » Direct overstappen »

Klik voor alle andere abonnementen van Online.nl »