XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

KPN Alles-in-1, nu met korting en gratis installatie

Geplaatst op 01-09-2015 door

KPN heeft een nieuwe Alles-in-1 aanbieding, waarbij het gekozen pakket het eerste half jaar met korting wordt aangeboden, zonder activatiekosten maar inclusief gratis installatie door een monteur.

KPN heeft een drietal Alles-in-een pakketten. Dit zijn de pakketten Instap, Standaard en Premium. Alle pakketten (uiteraard) worden geleverd via het KPN netwerk, maar zijn inhoudelijk van elkaar verschillend.

Het Instap pakket is het eenvoudigste alles-in-een pakket dat KPN aanbiedt. Dit pakket heeft een downloadsnelheid van 20 Mb/s. Hiervoor ontvangt u een gratis modem waarmee u draadloos verbinding kunt maken. Ook kunt u op 13 miljoen locaties buiten de deur van Wifi gebruik maken. Om digitale televisie te kunnen kijken ontvangt u een HD-ontvanger. Het zenderpakket omvat ruim 60 zenders, met 26 zenders in HD-kwaliteit.

Na het Instap pakket komt het Standaard pakket. Dit pakket is gelijk aan het Instap pakket, echter heeft dit pakket een downloadsnelheid tot 60 Mb/s en krijgt u twee HD-ontvangers, zodat u ook op twee televisies het complete zenderaanbod heeft. Bijvoorbeeld zowel in de woonkamer als in de slaapkamer. Daarnaast is ook het zogenaamde “Opnemen” pakket inbegrepen alsook Spotify Premium, waarmee u toegang heeft tot miljoenen muzieknummers en te gebruiken op uw telefoon, pc of tablet.

Het meest uitgebreide pakket dat KPN biedt is het Premium pakket. Dit pakket is gelijk aan het Standaard pakket, echter nog iets uitgebreider. U krijgt in dit pakket namelijk ook het HBO pakket (een drietal extra zenders waarop de nieuwste films en series worden uitgezonden) en KPN veilig (dat u beschermt tegen virussen en spam, voor drie apparaten). Ook kunt u met het Premium pakket onbeperkt bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland, alsook naar vaste telefoonnummers in ruim 40 landen in Europa en de rest van de wereld.

Bovenstaande drie pakketten kosten de eerste 6 maanden slechts 35 Euro per maand, ongeacht welk pakket u kiest. En, zoals eerder genoemd, wordt dit pakket ook gratis voor u geďnstalleerd. Wilt u alle informatie over deze pakketten bekijken, bezoek dan de website van KPN »


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL