XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Een nieuw jaar, is besparen ook een van uw voornemens?

Geplaatst op 02-01-2017 door

Volgens een recent onderzoek van ING willen de meeste mensen meer sporten en afvallen en hebben zij dit zich als doel gesteld voor het nieuwe jaar. Goede voornemens, ze zijn er in vele vormen. Vaak zijn ze gerelateerd aan gezondheid, of familie, zoals vaker thuis zijn. Maar ook een betere grip op de financiŽn scoort erg hoog. “Vier op de tien Nederlanders hebben dan ook goede voornemens op het gebied van het bijhouden van de financiŽle administratie. Driekwart (77%) noemt het eigen huishoudboekje met inkomsten en uitgaven als belangrijkste aandachtspunt. Een kwart (24%) zal zich komend jaar voornamelijk bezig houden met de woonlasten of hypotheeksituatie en voor 21% zijn dit de verzekeringen.”, aldus het persbericht van ING.

Bent u ook een van de vele personen die in 2017 wilt besparen op uw lasten? Dan kan ook het kritisch kijken naar de kosten van uw internetprovider een goed idee zijn. De verschillende internetproviders in Nederland proberen veelal met interessante acties nieuwe klanten aan te trekken. En van die concurrentie kunt u profiteren. Veelal zijn consumenten al jaren klant bij dezelfde provider en lopen ze daardoor kortingen en extra’s mis die zij kunnen krijgen wanneer zij naar een andere provider overstappen. Vaak is dit uit onwetendheid, maar ook omdat men het idee heeft dat overstappen veel rompslomp met zich meebrengt. Terwijl dit niet het geval hoeft te zijn. De meeste providers hebben met elkaar afgesproken om de overstap van de consument van provider A naar provider B gemakkelijk te maken. Natuurlijk moet er wel wat gebeuren om over te stappen, maar providers bieden veelal een installatiegarantie of monteurs die het pakket voor u installeren.

Actuele aanbiedingen

Ziggo biedt een gratis tablet en Ziggo Sport in het abonnement. Andere providers bieden een korting gedurende de eerste drie maanden van het abonnement, wanneer u voor een Alles-in-1 pakket kiest. Bij KPN betaalt u de eerste drie maanden slechts 35 Euro, bij Fiber 29,95, bij Telfort 29 Euro en bij Online 27 Euro per maand. Vodafone biedt een langere periode korting: daar betaalt u het eerste half jaar 20 Euro minder voor het pakket. Een Alles-in-1 pakket bij Vodafone heeft u daardoor al vanaf 21 Euro per maand.
Uiteraard zegt een prijs niet alles, ook de inhoud van het pakket speelt een belangrijke rol in het aanbod. Dit uit zich† bijvoorbeeld in het aantal televisiezenders in het pakket, de internetsnelheid of andere extra’s in het pakket. Zo biedt KPN bijvoorbeeld Spotify Premium in het Standaard en Premium pakket. Daarom is het verstandig te bepalen wat voor u belangrijk is. Wilt u veel zenders, is een hoge downloadsnelheid belangrijk, of zijn er andere elementen waaraan het voor u meest interessante pakket moet voldoen? Op basis hiervan kunt u de providers het beste vergelijken.

Doe de postcodecheck

Niet elk pakket is op ieder adres beschikbaar. Niet alle adressen hebben de mogelijkheid om hoge downloadsnelheden te ondersteunen, niet alle providers leveren op elk adres en als u een glasvezelverbinding wilt is dit afhankelijk of dit op uw adres leverbaar is. Via de postcodecheck op deze site kunt u zien welke pakketten op uw adres leverbaar zijn. Na het geheel vrijblijvend invoeren van uw adres ziet u van een aantal belangrijke en bekende aanbieders het aanbod. Vervolgens kunt u op de website van de aanbieder uw overstap in orde maken. Doe de postcodecheck Ľ


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL