XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

6 maanden korting bij KPN

Geplaatst op 03-09-2017 door

Wie overstapt naar KPN profiteert van 6 maanden lang korting op het pakket, ongeacht of dit alleen internet of ook met televisie en/of vaste telefonie is. Deze korting bedraagt 10 Euro per maand voor Internet en internet + TV Basis, en bedraagt 20 Euro voor Internet en TV en voor Internet en TV 4K.

Enige tijd geleden paste KPN haar pakketten aan. Mogelijk vanwege het feit dat meer en meer consumenten gebruik maken van mobiele telefonie, is KPN gestopt met het aanbieden van vaste televisie als standaardonderdeel in de Alles-in-1 pakketten. In plaats daarvan biedt KPN enkel nog of alleen internet of internet en televisie aan als standaardkeuze. Vaste telefonie is uiteraard nog wel verkrijgbaar, maar is optioneel geworden. Als gevolg hiervan is het aantal verschillende pakketten beperkter geworden en het overzicht voor de consument duidelijker.

KPN biedt als basis dus een internetverbinding. Deze heeft een maximale downloadsnelheid van 40Mb/s via DSL of tot 500 Mb/s indien u kiest voor glasvezel en is naar eigen zeggen betrouwbaar en stabiel. Wie een internetpakket van KPN heeft, heeft standaard toegang tot 20 miljoen! Wifi-locaties, KPN veilig en een gratis (Wifi) modem.

Wie ook televisie kiest krijgt 70+ tv-zenders (45 HD), online en overal tv-kijken, meer dan 90 radiozenders, tot 7 dagen gratis terugkijken en live tv pauzeren. Daarnaast kunt u, als u Netflix abonnee bent, Netflix via het TV-menu bekijken en heeft u toegang tot Videotheek Thuis

Combinatievoordeel

Bent u ook al klant van KPN met mobiele telefonie? Dan wordt het pakket nog uitgebreider, met dubbel zoveel data, gratis onderling data en een gratis zenderpakket als u ook TV afneemt. Dit komt dan bovenop een extra korting van 5 Euro per maand op uw mobiele abonnement.

Meer weten over deze kortingsactie? Bekijk dan het aanbod op de website van KPN


Andere nieuwsberichten: