XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Nieuw: het aanbod van internetprovider Stipte

Geplaatst op 26-03-2016 door

Vanaf nu is ook het aanbod van internetprovider Stipte beschikbaar op goedkoopste-internetprovider.nl. De provider was voorheen bekend onder de naam Scarlet, maar is sinds 2014 actief als Stipte. Stipte levert internet via DSL, oftewel via de telefoonlijn, of via glasvezel en biedt daarbij ook telefonie en televisie aan. Stipte biedt pakketten met enkel internet, pakketten met internet en bellen (het One pakket) en pakketten met internet, telefonie en televisie in één pakket.

Focus op kwaliteit

Stipte is geen prijsvechter in vergelijking met andere aanbieders als Tele2 en Online, maar benadrukt de kwaliteit van haar dienstverlening. Dit komt voornamelijk tot uiting in de aansluiting van het pakket en de hoeveelheid zenders in het Alles-in-1 pakket. Voor de installatie zijn er drie mogelijkheden: een doe-het-zelf installatie en een standaardinstallatie door een monteur. Maar zij bieden ook een “VIP” installatie. Dit houdt in dat een monteur de modem en HD tv-ontvanger voor u installeert, maar ook uw computers, smartphones en tablets voor u instelt. Ook de bekabeling wordt voor u geregeld, deze wordt aangelegd en weggewerkt, zelfs als daarbij door de muren of vloer geboord moet worden. Als de monteur klaar is, krijgt u ook een uitgebreide demonstratie van de monteur, zodat u precies weet hoe en waar alles is aangesloten. Bij het Alles-in-1 pakket is de VIP installatie inbegrepen, bij andere pakketten is deze installatie optioneel. Bij het Familiy pakket is ook de installatie inbegrepen, alleen betreft dit de basisinstallatie. Hierbij wordt de modem geïnstalleerd, en de televisie en maximaal 1 laptop, 1 smartphone en 1 tablet ingesteld. De bekabeling wordt niet weggewerkt, wordt er niet geboord en ook geen demonstratie gegeven. Mocht nieuwe bekabeling nodig zijn betaalt u hiervoor, bij de VIP installatie is dit wel inbegrepen.

Internet

Internet van Stipte kent drie snelheden: via DSL tot 30, 50 en 80 Mb/s, voor glasvezel is dit 50, 100 of 500 Mb/s. Ongeacht of u alleen internet bestelt, internet en bellen of een alles-in-1 pakket, deze snelheden zijn voor alle pakketten beschikbaar. Voor glasvezel geldt uiteraard wel dat glasvezel op uw adres beschikbaar moet zijn.

One pakket

Het One pakket is een pakket met internet en bellen. Bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland doet u voor 8 cent per minuut, met een starttarief van 10 cent. Het telefoniepakket is uit te breiden met onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland, voor 10 Euro per maand. Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers is ook mogelijk. Hiervoor betaalt u 15 Euro per maand. Deze optie kunt u tijdens het bestellen aangeven.

Alles-in-1

Stipte Family is het basis Alles-in-1 pakket van Stipte. Hierbij ontvangt u digitale televisie van KPN’s Digitenne met 29 zenders en de basisinstallatie. Maar wat Stipte interessanter maakt is het Alles-in-1 pakket. Hoewel het Family pakket 15 Euro per maand goedkoper is, biedt het Alles-in-1 pakket de eerder genoemde VIP installatie en daarbij een veelvoud aan televisiezenders ten opzichte van het Family pakket, namelijk meer dan 120, waarvan bijna 40 in HD-kwaliteit. Dit zijn de bekendste Nederlandse zenders, maar ook een scala aan buitenlandse zenders uit onder andere België, Engeland, Duitsland en themazenders zoals een reeks kinderzenders, nieuwsnetwerken, informatieve kanalen, regionale-, muziek- en sportzenders. Ook het populaire HBO pakket is standaard en zonder meerprijs in het basispakket opgenomen. Zo’n 60 zenders zijn ook via de tablet te kijken. Daarbij omvat het pakket ook ruim 100 radiozenders. Met zoveel keus kan het soms moeilijk kiezen zijn. Daarom is het mogelijk om tot 6 programma’s tegelijkertijd op te nemen.

Naar het overzicht met Stipte pakketten »
Bekijk alle opties en mogelijkheden op de website van Stipte »


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL