XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

KPN is opnieuw gestart met de All Inclusive Weken

Geplaatst op 04-04-2016 door

Na de eerdere successen met voorgaande campagnes is KPN opnieuw gestart met de All Inclusive Weken. Tijdens deze actieperiode biedt KPN een zeer compleet alles-in-1 pakket aan tegen een zeer scherpe prijs.
Waar het normale Alles-in-1 pakket van KPN normaliter qua pakketinhoud al niet karig is, is dit pakket tijdens de All Inclusive Weken nog uitgebreider. Met het Alles-in-1 Standaardpakket ontvangt u bijvoorbeeld interactieve televisie, vast bellen en een internetaansluiting met een downloadsnelheid tot 60 Mb/s.

Met de interactieve televisie heeft u de beschikking over meer dan 70 televisiezenders, waarvan iets minder dan de helft in HD-kwaliteit. Dit zijn uiteraard de bekende grote Nederlandse zenders, maar ook regionale en buitenlandse zenders uit onder andere BelgiŽ, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, ItaliŽ, Turkije en Marokko. Een aanzienlijk deel van het zenderaanbod is ook verkrijgbaar via het in het abonnement inbegrepen Interactieve TV Online. Hiermee kunt u bijvoorbeeld onderweg in het openbaar vervoer, ergens buitenshuis of gewoon in de tuin via een internetverbinding uw favoriete programmaís bekijken. Heeft u toch uw favoriete programma gemist, kunt u van ongeveer 20 zenders met Programma Gemist zenders tot twee dagen terugkijken. Wilt u meer zenders heeft u nog de mogelijkheid uit meer dan 10 extra zenderpakketten met bijvoorbeeld het Pluspakket, bestaande uit ruim 40 extra digitale zenders, of sportzenders, buitenlandse pakketten of het Erotiek pakket.

Naast de televisiezenders omvat het pakket eveneens ruim 90 radiozenders. Dit zijn de bekende Nederlandse publieke en commerciŽle radiostations, maar ook een keur aan zenders uit het buitenland, lokale zenders en zoín vijftig zeer uiteenlopende thematische zenders met aanbod van Dance tot Piratenhits, Klassiek tot Skihut en Salsa tot Hard Rock.

Internet wordt door KPN in drie snelheden aangeboden: Instap, Standaard en Premium. De snelheden variŽren hierbij van 20 tot 60 tot 100 Mb/s. Welke snelheid op uw adres beschikbaar is, is te achterhalen door het doen van een postcodecheck. U ziet dan direct welk pakket op uw adres leverbaar is.

De vaste telefoonlijn is optioneel. Indien u een gratis vaste telefoonlijn wilt, kunt u dit tijdens het bestellen aangeven. Hoewel de lijn zelf gratis is, betaalt u uiteraard wel voor het telefoneren. Belt u veel, kunt u middels de belbundel BelOnbeperkt Altijd tegen een meerprijs van 16,50 per maand onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland bellen. En naar vaste nummers in het buitenland. Deze zelfde bundel is ook verkrijgbaar met geldigheid alleen tijdens avonden en weekenden. Hiervoor betaalt u dan 9,50 per maand.

Naast deze standaard pakketinhoud ontvangt u twee HD ontvangers, waarmee u van de interactieve televisie uit het pakket op uw televisie gebruik kunt maken; het Opnemen pakket ter waarde van 5 Euro per maand waarmee u televisieprogrammaís kunt opnemen en terugkijken wanneer het u uitkomt. U kunt in totaal tot 200 uur televisie opnemen, waarbij opnamen een jaar lang bewaard kunnen worden.

Ook ontvangt u Spotify Premium. Deze dienst, die normaal 10 Euro per maand kost, is een zeer populaire streamingdienst waarmee u via een zeer uitgebreide muziekbibliotheek toegang heeft tot miljoenen nummers in de meest uiteenlopende muziekgenres. U kunt Spotify op verschillende apparaten installeren (waarbij u met 1 apparaat tegelijk kunt luisteren). En met Spotify Premium luistert u ook nog eens zonder reclame en heeft u de mogelijkheid om ook offline muziek te kunnen luisteren. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld veel met het openbaar vervoer reist.

Om het gehele pakket te installeren ontvangt u ook een gratis monteur, waarbij u via een website een afspraak met de KPN monteur kunt maken.

Het Alles-in-1 pakket wordt tijdens de All Inclusive Weken aangeboden voor een bedrag vanaf slechts 35 Euro per maand. Dit is het bedrag dat u tijdens de eerste drie maanden van uw abonnement betaalt. Hierna betaalt u vanaf 60 Euro per maand, waarmee dit pakket gezien de compleetheid van de inhoud ervan, tot een van de goedkoopste pakketten maakt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Alles-in-1 Pakket van KPN? Bekijk dan het aanbod op de website van KPN. Hier kunt u tevens de postcodecheck doen en kijken welke snelheden op uw adres leverbaar zijn.


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL