XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Vodafone Thuis: een voordelig Alles in 1 pakket met diverse extra’s

Geplaatst op 04-06-2015 door

Vodafone is uiteraard bekend van mobiele telefonie, maar biedt alweer enige tijd ook vaste internetaansluitingen aan. Onder de naam Vodafone Thuis is er hard aan de weg getimmerd en naamsbekendheid verworven. Het aanbod is zeer concurrerend met andere aanbieders en ook qua prijs is Vodafone een interessant alternatief.

Het grote voordeel van Vodafone Thuis is dat u zelf onderdelen uit het pakket kunt aanpassen, ook tijdens de looptijd. Het pakket bestaat uit internet, met optioneel televisie en/of telefonie.

Voor het internetgedeelte heeft u de keuze uit ADSL en glasvezel internet, met snelheden tot 20, 40 of 80 Mb/s voor ADSL en snelheden van 50, 100 en 500 Mb/s in het geval van glasvezel internet. De beschikbaarheid van deze snelheden en soorten internet is overigens wel per adres verschillend. Om erachter te komen welke snelheid op uw adres beschikbaar is, geeft u eerst uw postcode in, waarna u uit de beschikbare pakketten kunt kiezen.

Het interactieve televisiepakket bestaat uit 57 digitale zenders, waarvan 27 in HD-kwaliteit. Daarbij kunt u gebruik maken van de Vodafone TV App en Programma Gemist. Daarnaast kunt u voor resp. 20 en 25 Euro per maand het zenderaanbod uitbreiden, door twee of vier additionele zenderpakketten toe te voegen, met keuze uit de pakketten Kids&Music, Entertainment, Infotainment en International. Daarnaast zijn tegen meerprijs ook de premium zenders van HBO, Fox Sports en Sport1 leverbaar.

Met telefonie van Vodafone Thuis belt u met een vaste, eigen lijn. U betaalt een starttarief van 10 cent en belt vervolgens voor 8 cent per minuut naar vaste en mobiele nummers, waarbij u per seconde afrekent. Wanneer u besluit over te stappen naar Vodafone Thuis, is het mogelijk uw huidige telefoonnummer te behouden. Als extra heeft u ook de mogelijkheid om voicemailberichten te ontvangen, die vervolgens per mail naar u toegestuurd worden.

Wat je met Vodafone kan, laten zij in hun nieuwe commercial zien:Samengevat: met Alles in 1 van Vodafone heeft u daarom een compleet en flexibel, op uw eigen wensen aangepast internet abonnement.


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL