XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Vodafone: televisie, internet en vast bellen: 19,50 per maand

Geplaatst op 07-01-2016 door

Vodafone heeft een interessante aanbieding gelanceerd. Maakt u gebruik van deze aanbieding, dan kunt u de eerste 6 maanden televisie, internet en vast bellen voor uw huishouden afnemen voor een bedrag van 19,50 euro per maand. Om u een duidelijk beeld te geven van deze aantrekkelijke aanbieding, worden de verschillende onderdelen van de aanbieding op deze pagina beschreven.

De inhoud van het pakket
In het vaste pakket van 19,50 euro per maand valt onder andere interactieve televisie. Neemt u het pakket af, dan ontvangt u maar liefst 60 digitale zenders, waarvan meer dan 28 zenders in HD-kwaliteit. Verder kunt u tevens gratis gebruik maken van de interactieve TV Box van Vodafone, kunt u overal televisie kijken met TV Anywhere en kunt u Programma Gemist gebruiken om uw favoriete televisieprogramma’s en uitgezonden films tot tien dagen terug te kijken.

Het tweede onderdeel van het pakket, betreft een internetverbinding. Bij het samenstellen van een pakket kunt u zelf kiezen welke internetsnelheid u wilt gebruiken voor uw verbinding, waarbij u kunt kiezen voor een snelheid tot maximaal 500 Mbps wanneer u kiest voor glasvezel internet en krijgt u een gratis Wi-Fi modem in bruikleen, zodat u direct na het afsluiten van een pakket gebruik kunt maken van de snelle internetverbinding van Vodafone.

Tot slot bestaat het pakket van Vodafone tevens uit een vaste telefoonaansluiting. U belt vanaf 9 cent per minuut en u kunt uw nummer altijd gratis behouden. En omdat er afgerekend wordt per seconde, worden uw belminuten nooit naar boven afgerond en kunt u voor een aantrekkelijke prijs naar vaste en mobiele nummers bellen.

Stel zelf uw pakket samen
Bij het afsluiten van het pakket van Vodafone, kunt u uw favoriete pakket zelf samenstellen. Hierbij kunt u onder andere kiezen welke diensten u wil gebruiken op het gebied van interactieve televisie, maar kunt u ook aangeven van welke internetsnelheid u gebruik wil maken. Afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het samenstellen van uw pakket, kunnen de kosten van het pakket iets hoger worden.

Welke keuzes u ook maakt bij het samenstellen van uw pakket, u krijgt altijd de Thuis Installatie Garantie en de Gratis Overstapservice van Vodafone. En wilt u uw pakket wijzigen, dan is dit in een later stadium altijd nog mogelijk en worden hier geen extra kosten voor berekend.

Bekijk alle mogelijheden op de Vodafone website »


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL