XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Fox Sports 1 Eredivisie standaard in Vodafone basispakket

Geplaatst op 11-08-2016 door

Vanaf nu biedt Vodafone ook Fox Sports 1 Eredivisie standaard in het basispakket van Vodafone Alles-in-1 en Vodafone Internet & TV aan. Hiermee mist u geen wedstrijd uit de Nederlandse Eredivisie.

Fox Sports Eredivisie is het sportkanaal waar de wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden, via verschillende kanalen. Voetbalwedstrijden die tegelijkertijd plaatsvinden kunnen daardoor allemaal bekeken worden. Naast de Eredivisie worden ook wedstrijden uit andere competities op Fox Sports uitgezonden, namelijk de Jupiler League, de KNVB beker en de UEFA Europa League.

Wanneer u overstapt naar Vodafone en een pakket bestelt met daarbij interactieve televisie inbegrepen, ontvangt u standaard in het basispakket Fox Sports 1 Eredivisie. Dit is niet het volledige Fox Sports Eredivisie pakket, maar het hoofdkanaal van de zender. Op dit kanaal wordt doorgaans de belangrijkste wedstrijden van het speelweekend uitgezonden. Wilt u toegang tot alle kanalen, dan betaalt u bij Vodafone minder dan u bij de meeste andere aanbieders betaalt, namelijk slechts 12,50 per maand.

Andere voordelen van de interactieve televisie van Vodafone zijn TV Anywhere, waarmee u buitenshuis ook televisie kunt kijken via 3G/4G (dit verbruikt wel data uit uw mobiele abonnement). Ook 10 dagen Programma gemist, Begin gemist en toegang tot Video on Demand is in het pakket opgenomen. De Alles-in-1 pakketten van Vodafone omvatten een internetverbinding, waarbij u de keuze heeft uit downloadsnelheden van 20, 40 en 100 Mb, afhankelijk wat op uw adres leverbaar is, en een vaste telefoonaansluiting. Hiermee belt u vanaf 11 cent per minuut naar vaste en mobiele nummers.

Naast deze extra ontvangt u tijdelijk ook een korting van 20 Euro per maand, een korting die u de eerste 6 maanden ontvangt. Voor het Alles-in-1 pakket met een internetsnelheid van 20 Mb/s betaalt u het eerste jaar dan geen 41 Euro per maand, maar slechts 21 Euro. En heeft u ook een mobiel abonnement van Vodafone, dan krijgt u ook extra’s in de vorm van extra data voor uw mobiel en extra televisiezenders.

Meer informatie over de mogelijkheden »


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL