XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Nieuw op Goedkoopste-Internetprovider.nl: Vodafone

Geplaatst op 11-10-2014 door

Vodafone is in Nederland bekend als aanbieder van mobiele telefonie. Het heeft hierin een zeer hoge naamsbekendheid. Deze maand heeft Vodafone een belangrijke stap gezet, door ook diensten op de markt voor televisie, internet en bellen aan te bieden. Vodafone doet dit onder de naam Vodafone Thuis. Deze vaste diensten zijn beschikbaar via glasvezel en DSL, waarmee huishoudens in Nederland per direct meer keuze krijgen in wie hun aanbieder wordt. De pakketten van Vodafone Thuis kunt u vanaf nu ook vinden op Goedkoopste-Internetprovider.nl.

Vodafone Thuis

Bij Vodafone Thuis is internet de basisdienst, waar u keuze heeft om er TV of bellen bij af te nemen. De dienst is beschikbaar via DSL met de snelheden 20, 40, 80 Mbit/s. In gebieden waar inmiddels glasvezel ligt, kunt u ook voor deze snelle verbinding kiezen, met snelheden van 50, 100 en 500 Mbit/s. Het televisiezenderpakket omvat standaard 54 digitale kanalen, waaronder 25 HD zenders, Programma Gemist met 10 dagen archief en een app voor uw smartphone of tablet. Daarnaast kunt u ook kiezen voor extra zenderpakketten, die zijn ingedeeld in categorieën zoals kids & music, internationaal, entertainment en infotainment. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de bekende zogenaamde “premium” pakketten af te sluiten, zoals HBO, Sport1 en Fox Sports. Het voordeel dat Vodafone biedt is dat de pakketten en opties maandelijks opzegbaar zijn, alleen voor het internetpakket gaat u een jaarcontract aan.

Ter introductie heeft Vodafone een actie waarbij u het eerste jaar een korting krijgt van 10 Euro per maand op het Alles-in-1 pakket. Voor bijvoorbeeld het Alles-in-1 pakket met een 40Mb DSL verbinding betaalt u tijdelijk slechts € 32,50 per maand. Daarbij ontvangt u bij een abonnement met Internet, TV en Bellen tevens de gratis basisinstallatie t.w.v. 75 Euro, waarbij een monteur het pakket voor u thuis installeert.

Bekijk de pakketten van Vodafone »


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL