XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal

Geplaatst op 12-08-2017 door

Het staat velen nog maar wat goed bij: de spannende ontknoping van het vorige eredivisieseizoen. Feyenoord had een steeds verder teruglopende voorsprong ten opzichte van Ajax, maar wist deze toch vast te houden en het legioen, dat zoveel jaar heeft moeten wachten, tot in extase te brengen. En met enorme feesten op de Coolsingel en Hofplein als gevolg. Het lijkt als de dag van gisteren, het kampioenschap binnengehaald op zondag 14 mei, en de huldiging een dag later op het bordes van het stadhuis. Maar toch begint dit weekend na een zomerstop van 3 maanden het nieuwe Eredivisie seizoen voetbal weer. Een seizoen waarvan het moeilijk te voorspellen is welke club ditmaal de schaal in ontvangst mag gaan nemen, en waarbij u met Fox Sports ook niets hoeft te missen.

Voor seizoen 2017-2018 zijn de ogen uiteraard weer gericht op de traditionele top-3: Feyenoord, Ajax en PSV. Feyenoord is als landskampioen natuurlijk favoriet. Het haalde vorig jaar de eerste prijs van het seizoen binnen door in de Kuip Vitesse op strafschoppen te verslaan. Enkele smaakmakers zijn van het toneel verdwenen: Dirk Kuijt, die een punt achter zijn carrière heeft gezet en enkele andere spelers die vanwege hun prestaties een transfer hebben mogen maken, zoals Rick Karsdorp die naar AS Roma vertrok en Terence Kongolo, die verkaste naar AS Monaco. Daartegenover zijn er nieuwe namen aangetrokken die de Kuip weer moet laten kolken: Berghuis, St. Juste, Haps, Amrabat en de weer teruggekeerde Jean-Paul Boëtius moeten de oude namen doen vergeten.

Ajax wordt door velen gezien als de voornaamste kandidaat om een aanval op de titel te doen. Ajax, dat op 24 mei tegen Manchester United zelfs nog de finale van Europa League speelde, kende een zeer sterk slot van het seizoen. Ondanks dat onder andere publiekslieveling Davy Klaassen voor een bedrag van 27 miljoen is overgestapt naar Everton en ook spelers als Riedewald en Tete de club hebben verlaten, kijken de supporters reikhalzend uit naar de verrichtingen van de teruggekeerde Klaas-Jan Huntelaar.
PSV kent ook enkele wijzigingen en zal dit seizoen weer proberen helemaal bovenin mee te doen om de titel, waar het vorig seizoen uiteindelijk toch moest afhaken. De opvallendste versterking is Hirving Lozano, die uit Mexico overkomt. Maar nu enkele vaste krachten vertrokken zijn, zoals Davy Pöpper, Hector Moreno , Jetro Willems en Andrés Guardado, zal PSV flink aan de bak moeten.

Naast de top 3 zijn er nog wat opvallendheden. Uiteraard de degradatie van NEC en De Graafschap, maar daarvoor keren VVV en NAC terug.

Hoe het nieuwe seizoen uit zal gaan pakken, dat kunt u live meemaken. Via Fox Sports. Fox Sports is samen Ziggo Sport een van de twee sportaanbieders voor televisie. Fox Sports Eredivise is echter de enige zender in Nederland waar u de wedstrijden allemaal live kunt bekijken. Fox Sports wordt aangeboden als Fox Sports Compleet, Fox Sports Eredivisie en Fox Sports International.

Fox Sports Eredivisie

Om te beginnen waar het in dit artikel om draait: voetbal uit de Nederlandse Eredivisie. Fox Sports Eredivisie bevat 3 kanalen met live Eredivisie, Jupiler League, de KNVB beker en meer. Ieder weekend en doordeweeks kunt u via dit pakket de wedstrijden uit de Eredivisie volgen, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen met Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. Ook wedstrijden uit de Jupiler League worden uitgezonden, evenals het bekervoetbal.

Fox Sports International

Fox Sports International is een soortgelijk zenderpakket, echter zonder live Eredivisievoetbal. Waarom toch noemen in dit overzicht? Via deze zender kijkt u via 3 kanalen naar de Duitse Bundesliga, tennis uit de ATP tour en de MLB, NFL, UFC en meer.

Fox Sports Compleet

De twee hiervoor genoemde pakketten samen, dat is Fox Sports Compleet. In totaal zes kanalen boordevol sport. En als compleet pakket ook nog eens interessant geprijsd.

Verkrijgbaar via vrijwel alle providers

Wilt u Fox Sports kijken, dan kunt u terecht bij uw eigen telecomprovider. Zo’n beetje alle providers leveren Fox Sports. Via uw normale televisiepakket wordt de zender dan doorgegeven. Let wel: dit gaat in dat geval om digitale televisie. Heeft u een “ouderwetse” analoge aansluiting is het niet mogelijk om het signaal door te geven. En bij T-Mobile zit bijvoorbeeld Fox Sports 1 (de eerste zender) zelfs standaard in het basispakket.

Prijsverschillen tussen aanbieders

Tussen de verschillende providers zit wel veel prijsverschil en zijn er van tijd tot tijd ook aanbiedingen voor nieuwe klanten. De prijsverschillen komen mogelijk door afspraken die tussen Fox en de providers individueel gemaakt worden. Bij KPN is momenteel bijvoorbeeld de eerste maand gratis, en betaalt u daarna slechts 7,50 per maand voor Fox Sports Eredivisie, terwijl je bij Online 18 Euro per maand betaalt voor hetzelfde pakket. En bij KPN kost het complete pakket slechts 15 Euro per maand en vergelijk je dit met Ziggo, daar bieden zij het complete pakket als aanbieding voor 19,95, afgeprijsd van de 24,95 per maand die zij normaliter per maand rekenen.

Een verkort overzicht met tarieven voor Fox Sports Eredivisie


Andere nieuwsberichten: