XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl

Geplaatst op 18-11-2017 door

Youfone is een vrij nieuwe aanbieder van internet en televisie in Nederland. Youfone opgericht in 2008 en is de laatste jaren voornamelijk bekend geworden om haar SIM-only aanbod. Met mobiele telefonie hebben zij zich als enorme prijsvechter in de markt gezet. Zoals zij zelf zeggen: “Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen die wij voor de beste prijs kunnen aanbieden, zodat het leven van onze gebruikers efficiŽnter en doeltreffender wordt. Daar hoort ook een uitstekende service bij. Wij willen verwachtingen overtreffen. Winnen vinden wij belangrijker dan meedoen.” In 2017 heeft Youfone de “Best Service Award” van het onafhankelijke online review platform Opiness gewonnen.

Vanaf nu is Youfone dus ook opgenomen in het aanbod van Goedkoopste-internetprovider.nl. Youfone heeft een overzichtelijk aanbod met pakketten, verdeeld onder TV en Internet, Alles-in-1, en pakketten met alleen TV, dus zonder internet. Deze worden als TV Thuis en TV App aangeboden.

Het Alles in 1 pakket is een compleet pakket zoals je dat ook bij de meeste andere providers ziet. De diensten worden geleverd via het ADSL netwerk van KPN, met internetsnelheden tot 100Mb/s. Klanten krijgen een gratis WiFi modem en een HD basispakket met 23 zenders. Dit zenderaanbod is uit te breiden met Mix 5 of Mix 10, waarmee zelf kan worden gekozen uit een totaalaanbod met zenders, zodat de klant die zenders krijgt die gewenst zijn. Ook FOX Sports Eredivisie 1 is in het pakket opgenomen.

Daarnaast biedt Youfone ook wat de meeste andere providers ook bieden met hun digitale televisie: gratis 7 dagen terugkijken, begin gemist, opnemen en pauzeren van programma’s en video on demand.

De prijs is dus waar Youfone op wil concurreren. En dat lukt. Youfone is een van de goedkoopste internet en televisie aanbieders van Nederland. Goedkope televisie en Internet wordt als combinatie aangeboden voor 19,95 per maand. Het Alles in 1 pakket wordt momenteel aangeboden voor dezelfde prijs, maar dit is een actie. Dit tarief geldt alleen de eerste 6 maanden. Het normale tarief bedraagt 39,95 per maand, een tarief waarmee ze op eenzelfde niveau zitten als bijvoorbeeld NLE en Online.nl, twee andere prijsvechters in de markt.

Bekijk alle pakketten van Youfone Ľ


Andere nieuwsberichten: