XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

T-Mobile past haar Thuis pakketten aan

Geplaatst op 20-08-2017 door

Eind vorig jaar werd het nieuws gepresenteerd dat T-Mobile de vaste internetpakketten van Vodafone had overgenomen. Vodafone was al enige tijd in onderhandeling om samen te gaan met Ziggo, wat de combinatie Ziggo-Vodafone in een klap tot een zeer grote speler in Nederland maakte. Om de deal door de Europese Commissie goedgekeurd te krijgen, heeft Vodafone onder andere de vaste internettak, Vodafone Thuis, van de hand moeten doen. De daadwerkelijke naamswijziging is toen half februari doorgevoerd. Voor de klanten veranderde destijds weinig: het klantenbestand werd door T-Mobile overgenomen.

In juli hebben verschillende providers hun tarieven en pakketten aangepast. Deze aanpassingen zien we al wat langer in die periode van het jaar. T-Mobile heeft hiermee echter gewacht, maar heeft nu ook wijzigingen in tarieven en aanbod gepresenteerd.

Allereerst de prijzen voor DSL abonnementen. Deze tarieven schuiven iets in elkaar. De pakketten met een downloadsnelheid van 20 Mb/s worden 3,50 per maand duurder. De pakketten met 40 Mb/s internet worden 1 Euro duurder, maar daarbij wordt de downloadsnelheid tegelijkertijd ook verhoogd naar een snelheid tot 50 Mb/s. Het snelste DSL pakket had een downloadsnelheid tot 80 Mb/s. De snelheid van dit pakket wordt met 20 Mb/s verhoogd naar 100 Mbs/s. Het tarief voor dit pakket wordt daarbij ook verlaagd en gaat 4 Euro per maand minder kosten dan voorheen.

In het aanbod met glasvezel zijn er geen prijsveranderingen, maar is er wel een wijziging in het aanbod. Pakketten met een glasvezelverbinding van 20 Mb/s worden vanaf heden niet meer aangeboden. Het aantal HD kanalen voor klanten die televisie afnemen wordt ook verhoogd naar 35. Daarbij is ook de eerste maand Fox Sports Compleet gratis voor klanten die voor 30 september een abonnement op deze betaalzender neemt.

Als laatste worden de gesprekskosten van vaste telefonie verhoogd. Het vaste bedrag van 2,50 blijft ongewijzigd maar de gesprekskosten worden verhoogd met 1 cent per minuut en gaat van 11 naar 12 cent.

Bekijk het aanbod van T-Mobile Thuis


Andere nieuwsberichten: