XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Ziggo Alles-in-1 Complete, nu het eerste half jaar met extra korting

Geplaatst op 21-08-2015 door

Ziggo Alles-in-1 Complete is een uitgebreid internetpakket, inclusief televisie en bellen. Het omvat onder andere 120 Mb/s internet, voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers en Horizon TV in HD-kwaliteit, waarmee u ook via uw smartphone en tablet televisie kunt kijken. Dit pakket is nu extra voordelig, u betaalt geen activatiekosten én kan het pakket gratis voor u worden geďnstalleerd.

Met de 120 MB verbinding heeft u ruim voldoende capaciteit om met meerdere mensen tegelijk van internet gebruik te maken. Om verbinding te maken ontvangt u een wifi-modem. Dit is een router en modem in één. Hiermee kunt u zowel met een kabel als draadloos verbinding maken. Ook heeft u toegang tot zo’n twee miljoen wifispots in Nederland. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van het wifisignaal van andere mensen die ook een Ziggo pakket hebben. In het internetpakket ontvangt u ook “Internetbeveiliging Basis”. Deze antivirussoftware is van F-secure die computervirussen automatisch herkent en verwijdert.

Het televisiepakket is zeer uitgebreid. Het omvat Horizon TV in HD-kwaliteit, On Demand en Myprime, u kunt programma’s terugkijken met Replay TV en online op uw tablet en smartphone televisie kijken. U heeft in totaal meer dan 60 digitale tv zenders en 27 zenders in HD-kwaliteit.

Tot slot de telefonie: hiermee belt u voordelig naar vaste en mobiele nummers, waarbij u de mogelijkheid heeft om voor een vast bedrag per maand onbeperkt te kunnen bellen.

Voor het pakket betaalt u normaal 59,95 per maand. Maar stapt u nu over betaalt u de eerste 6 maanden slechts 34,95 per maand. U krijgt dan het installatiepakket geleverd waarmee u de het pakket eenvoudig zelf kunt installeren. Na ontvangst van het pakket kunt u ook contact met Ziggo opnemen om de installatie door een monteur te laten verzorgen. Zie hiervoor de informatie op de website.

Meer informatie over deze aanbieding en de inhoud van het pakket vindt u op de website van Ziggo ». Hier kunt u ook snel en eenvoudig uw overstap regelen.


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL