XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Nu bij Alles-in-1 van Ziggo een gratis tablet, gratis Ziggo Sport en het beste internet

Geplaatst op 22-09-2016 door

Heeft u nog steeds losse contracten lopen voor de televisie, telefonie en internet? Dan is er nu de kans om over te stappen naar Alles-in-1 van Ziggo met een unieke welkomstaanbieding. U krijgt tijdelijk niet alleen gratis Ziggo Sport, maar u krijgt er ook nog eens een gratis tablet bij! Nu wordt Alles-in-1 wel heel interessant.

Alles-in-1 via het beste netwerk
Als zes jaar achtereen is Ziggo verkozen door de website Tweakers als beste internet provider van Nederland. Naast supersnel internet biedt Ziggo ook televisie en telefonie met dezelfde hoge kwaliteit die je van Ziggo gewend bent. Als u nu kiest voor een Alles-in-1 contract krijgt u daar ook nog eens twee heel interessante cadeaus bij; gratis Ziggo sport en een gratis tablet. Nieuwe klanten krijgen de eerste drie maanden ook de keuze om in plaats van een tablet een interessante korting te ontvangen! Wacht niet tot dit aanbod voorbij is!

Supersnel Internet
Kies uit drie verschillende snelheden, het maakt niet uit of u alleen je mail controleert en Facebook gebruikt of een zware gebruiker bent die met meerdere apparaten tegelijk verbonden is en bijvoorbeeld regelmatig online games speelt, bij Ziggo kies je de snelheid die het beste bij je past.

Heel veel televisiezenders
Het is maar goed dat u bij Ziggo altijd gebruik kunt maken van Uitzending Gemist want u kunt onmogelijk naar al die zenders tegelijkertijd kijken. En veel zenders zijn ook in haarscherpe HD kwaliteit beschikbaar.

Tring, hoe gaat het?
Ja hoor, vast bellen maakt ook onderdeel uit van het Ziggo Alles-in-1 pakket. U kunt gewoon uw oude nummer meenemen naar Ziggo, kies dus voor de vaste lijn van Ziggo. Installeren is eenvoudig dankzij de installatiegarantie van Ziggo.

Profiteer nu van het Alles-in-1 pakket van Ziggo met gratis Ziggo Sport en een gratis tablet. Grijp deze kans!

Wat doet u met uw huidige contract?
Dat is jammer, u heeft al een contract bij een andere leverancier. Dat hoeft geen probleem te zijn, Ziggo kan het voor u regelen. Wanneer u een contract hebt dat nog langer loopt dan 60 dagen neemt Ziggo contact op wanneer u kunt overstappen. Als u nu direct kunt overstappen profiteert u direct van gratis Ziggo Sport en de keuze uit een gratis tablet of een korting voor de eerste drie maanden.

Wilt u ook genieten van het beste internet in Nederland? Televisie kijken in HD beeldkwaliteit? En uw familie en vrienden bellen via de vaste lijn? Stap dan nu over op het Alles-in-1 pakket van Ziggo met de eerste drie maanden een fikse korting of gratis bonus cadeau!


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL