XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Ziggo Sport: een extra zender boordevol topsport

Geplaatst op 22-11-2015 door

Onlangs heeft Ziggo een nieuwe zender aan haar pakket toegevoegd: Ziggo Sport. Ziggo Sport is een nieuw themakanaal, speciaal voor klanten met digitale televisie en voor klanten die geen digitale televisie hebben, maar wel internet via Ziggo. Op Ziggo Sport is een breed aanbod aan sport te zien, zoals voetbal, golf, Formule1, tennis, NBA basketbal, atletiek en rugby. Dit aanbod is een selectie uit een veel groter aanbod dat via Ziggo Sport Totaal wordt aangeboden.

Klanten die digitale televisie hebben, kunnen Ziggo Sport via kanaal 14 op de televisie bekijken. Klanten die internet van UPC hebben, kunnen via internet de zender bekijken, bijvoorbeeld op laptop, tablet en smartphone. Alles-in-1 klanten kunnen uiteraard én via internet én via de televisie kijken.

Naast Ziggo Sport biedt Ziggo ook Ziggo Sport Totaal. Dit is een extra pakket en kost 14,95 per maand. Hiervoor ontvangt u zes verschillende zenders, elk met een eigen thema: Ziggo Sport Select HD, met de belangrijkste sport van dat moment, Ziggo Voetbal HD, Ziggo Racing, Ziggo Golf en Ziggo Sport Extra 1 en 2, die o.a. uitzenden als er verschillende wedstrijden tegelijk uitgezonden worden.

Ziggo Voetbal HD zendt live voetbalwedstrijden uit van de Primera División uit Spanje, de Ligue 1 uit Frankrijk, de Portugese Liga, de Belgische Jupiler Pro League en het Braziliaanse competitie: de Campeonato Brasileiro. Daarnaast worden ook wedstrijden uit de Champions League en de EK- en WK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden.

Het Racing kanaal is ook erg uitgebreid. Niet alleen Formule1 races zijn hier te zien, maar ook races uit de GP2, GP3, Formule3 DTM, Porsche Super Cup, NASCAR, IndyCar en WRX. Ook motorraces zijn te volgen: de MotoGP, Moto2 en Moto3 zijn via Ziggo Sport Totaal te volgen.

Lees meer over Ziggo Sport »
Interesse om over te stappen? Bekijk dan hier het Ziggo aanbod »


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL