XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE

Geplaatst op 23-07-2017 door

NLE staat voor Nederlandse Energie Maatschappij en begon tien jaar geleden als nieuwe speler op de energiemarkt, met naar eigen zeggen als doel om de toen vastgeroeste energiemarkt open te breken. Middels diverse campagnes op radio en televisie hebben zij een grote naamsbekendheid opgebouwd.

Nu is NLE ook op de internetmarkt aan de slag gegaan, want eenzelfde rol ziet NLE nu voor zichzelf als het gaat om de markt van internet, televisie en telefonie voor consumenten. NLE positioneert zich als prijsvechter en met het aanbieden van alles-in-1 wil NLE de bestaande telecombedrijven uitdagen op het gebied van prijs, snelheid en service. In de energiemarkt is het NLE gelukt om in tien jaar tijd 7 procent van de markt te bemachtigen, bijna 800.000 aansluitingen. De doelstelling van NLE is om binnen 5 jaar tijd 10 procent van de alles-in-1 markt te veroveren.

NLE levert over zowel koper- als glasvezelaansluitingen. Internet dat via koperaansluitingen wordt aangeboden wordt doorgegeven via het traditionele telefoonnetwerk. De afstand van het huis tot de wijkcentrale is van invloed op de snelheid van het internet. Glasvezel internet is internet dat via een een flinterdunne vezel van een soort glas wordt aangeboden. Met behulp van een laserlicht worden digitale gegevens betrouwbaar en supersnel via de glasvezel heen en weer gestuurd. Hierbij is de uploadsnelheid en de downloadsnelheid gelijk en is er geen snelheidsverlies. In alle gevallen wordt het signaal aangeboden via het netwerk van KPN.

Televisie wordt ook aangeboden via KPN en is te ontvangen via zowel de koper- alsook via de glasvezelaansluiting. De televisie is interactief, wat betekent dat er meer functies mogelijk zijn dan via het analoge signaal. U kunt hierdoor bijvoorbeeld zelf films en series selecteren en heeft u toegang tot bijvoorbeeld een televisiegids. Bij Tv Basis heeft u toegang tot 117 tv-zenders, waarvan 45 in HD-kwaliteit en meer dan 100 radiozenders. Het basispakket is aan te vullen met Tv Plus en met andere extra zenderpakketten zoals Fox Sports of Film 1.

Telefonie in het pakket is ook inbegrepen. Bellen Standaard zit automatisch in het pakket. Hiermee belt u voordelig naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers, zowel vast als mobiel. Dit is uit te breiden met drie verschillende bundels: ‘Bellen Onbeperkt Vast’, ‘Bellen Onbeperkt Mobiel’ en ‘Bellen Onbeperkt Buitenland’. Deze extra opties kosten 5 Euro per maand extra.

De eerste 9 maanden betaalt u slechts (vanaf) 29,95 voor het Alles-in-1 pakket van NLE. Daarna vanaf 39,95 per maand, nog steeds een zeer concurrerend tarief in vergelijking met verschillende andere aanbieders. Daarbij, als u al energie afneemt van NLE ontvangt u ook nog eens een eenmalige korting van 25 Euro.

Bekijk het volledige aanbod van NLE
Naar de website van NLE


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL
Vodafone Thuis verandert naar T-Mobile Thuis