XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Eerste drie maanden 10 Euro per maand korting bij Online.nl

Geplaatst op 27-04-2016 door

Bij de prijsvechter Online.nl ontvangt u, wanneer u overstapt, de eerste drie maanden een korting van 10 Euro per maand op uw abonnement. Deze korting is geldig op vrijwel alle pakketten van Online.nl.

Online.nl heeft een breed aanbod aan pakketten, waarbij u de keuze heeft uit pakketten met alleen internet, internet en telefonie, internet en televisie, en alles-in-1 pakketten, waarbij internet, telefonie en televisie bij inbegrepen zijn.

Op dit moment biedt Online.nl internet aan via zowel DSL als via glasvezel. De snelheden voor DSL bedragen maximaal 10, 30, 50 en 100 Mb/s. deze snelheden zijn van meerdere factoren afhankelijk, zoals de afstand van de wijkcentrale tot aan uw adres. Daarnaast biedt Online.nl ook internet via glasvezel aan. Glasvezel is echter nog niet overal in Nederland beschikbaar, hoewel de beschikbaarheid de laatste drie jaar in rap tempo is toegenomen. De snelheden die via glasvezel worden aangeboden zijn 50, 100 en 200 Mb, waarbij glasvezel geen snelheidsverlies kent. Welke internetpakketten op uw adres beschikbaar zijn kunt u zien wanneer u op de website van Online.nl de postcodecheck doet. Nadat u (vrijblijvend) uw postcode heeft ingegeven, past de bestelmodule zich aan aan de mogelijkheden die op uw adres beschikbaar zijn. U kunt dan kijken wat de mogelijkheden zijn en, indien u een keuze heeft kunnen maken, uw bestelling afronden.

De standaard telefonie van Online.nl heet Hallo Basis. Hallo Basis is een telefonie aansluiting die ideaal is wanneer u niet veel belt en ook niet teveel wilt betalen. U betaalt een starttarief van 10 cent en daarnaast voor de minuten die u belt. Hallo Basis is naar wens nog uit te breiden met Hallo Nederland Vast en/of Mobiel, Hallo Europa of Hallo Wereld, waarmee u voor een vast bedrag per maand binnen Nederland, Europa of wereldwijd kunt telefoneren, waarbij u alleen het starttarief betaalt.

Interactieve TV bestaat uit 72 televisiezenders, waarvan 24 in HD-kwaliteit (indien op uw adres beschikbaar). Daarnaast ontvangt u 48 radiozenders. Het pakket is op diverse manieren uit te breiden, zoals met extra zenderpakketten, zoals het Extra Interactieve TV pakket. Hiermee verhoogt u het aantal televisiezenders naar 108, waarvan 27 in HD-kwaliteit. Maar ook andere, bekende pakketten zijn beschikbaar, zoals HBO en Fox Sports. Op de website van Online.nl vindt u alle beschikbare zenders.

De actie waarbij u de eerste drie maanden een korting van 10 Euro per maand krijgt geldt voor alle pakketten, behalve pakketten met enkel internet en pakketten met een internetsnelheid van 10 Mb.

Bekijk de pakketten van Online.nl
Stel op de website van Online.nl uw pakket samen


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL