XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Naast besparen op internet ook op stookkosten besparen? Dat kan!

Geplaatst op 31-10-2016 door

Via deze website kunt u als consument in veel gevallen fors besparen op de kosten van uw internet, televisie en telefonie. Maar dit zijn niet de enige vaste terugkerende kosten die u maandelijks maakt.

Het is eind oktober, de temperaturen gaan weer omlaag en met name in de nachttemperaturen is het goed te merken dat de zomermaanden nu echt voorbij zijn en we ons opmaken voor de winter. Oftewel: het zogenaamde stookseizoen komt er weer aan.

Stookkosten

Stookkosten kunnen zeker tijdens een strenge winter flink oplopen. Maar ook als de winter minder streng is verbruiken wij veel gas. Immers, de buitentemperatuur is veel lager dan de comfortabele temperaturen die wij in huis willen hebben en daarom maakt een cv-ketel gedurende deze periode overuren.

Om naast internet, telefonie en bellen, ˇˇk te besparen op uw stookkosten kan het interessant zijn om te oriŰnteren op een nieuwe cv-ketel, of goed en degelijk onderhoud aan uw cv-ketel uit te laten voeren. Feenstra kan hierbij een geschikte leverancier voor u zijn. Feenstra is een bekend en erkend bedrijf met kennis van warmte, energie, ventilatie, isolatie en beveiliging.

Besparen op lange termijn

Met het cv-ketel onderhoud van Feenstra voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur van uw ketel. En dat al vanaf nog geen zes euro per maand. Mocht uw ketel al ouder zijn kan het lonend zijn om een nieuwe te laten installeren. cv-ketels zijn niet goedkoop, echter is het rendement dat tegenwoordig gegenereerd wordt dusdanig hoog, dat deze binnen afzienbare tijd ook weer terugverdiend kan worden. Dit is op lange termijn veel voordeliger, maar tegelijkertijd ook duurzamer. Om het voor u als consument gemakkelijker te maken, heeft Feenstra een zogenaamde ôketelkiezerö ontwikkeld, waarbij u aan de hand van 4 vragen na kunt gaan welke ketel het beste bij u past. Maar ook voor vakkundig persoonlijk advies bent u bij hen aan het juiste adres. Via een telefonische afspraak wordt uw situatie besproken en ontvangt u advies op maat.

Hoewel stookkosten niet veel te maken hebben met internet en televisies niet veel met een cv-ketels, zijn veel bezoekers van deze website op zoek naar manieren om kosten te besparen. Vandaar deze tip; wellicht kunt u hiermee uw voordeel doen!


Andere nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Combivoordeel en extra korting bij Telfort
KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
6 maanden korting bij Online.nl
Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
6 maanden korting bij KPN
T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Prijsverhoging internetproviders in juli
Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL