XS4ALL Ziggo Online.nl Tele2 Telfort KPN Fiber Internet Vodafone Thuis NLE internet Youfone internet

Caiway

Benieuwd of Caiway ook op uw adres leverbaar is? Doe dan de Caiway Postcodecheck

Caiway pakketten met alleen internet

Caiway Downloadloadsnelheid: 150 Mb/s
Internet: ja
Telefonie: nee
Digitale televisie: nee

Caiway pakketten met internet, telefonie en televisie

Caiway Downloadloadsnelheid: 100 Mb/s
Internet: ja
Telefonie: ja
Digitale televisie: ja
Caiway Downloadloadsnelheid: 300 Mb/s
Internet: ja
Telefonie: ja
Digitale televisie: ja
Caiway Downloadloadsnelheid: 600 Mb/s
Internet: ja
Telefonie: ja
Digitale televisie: ja


Laatste nieuwsberichten:

Pas op voor Ziggo phishing email
Geplaatst op: 27-05-2018
Momenteel is er een mail in omloop die afkomstig lijkt te zijn vanuit Ziggo, maar waarbij dit niet het geval is. U kunt deze mail ontvangen ongeacht of u al klant bent of niet. Lees verder »

Combivoordeel en extra korting bij Telfort
Geplaatst op: 13-05-2018
Telfort biedt op alle pakketten momenteel een korting die tot 15 Euro per maand op kan lopen. Op pakketten met alleen internet krijgt u nu drie maanden lang 5 Euro per maand korting. Voor pakketten met internet en televisie bedraagt de korting 12,50. Wie kiest voor een alles-in-1 pakket, dus met internet, televisie en telefonie, krijgt een korting van zelfs 15 Euro per maand. Lees verder »

KPN Internet-only de eerste 3 maanden van 35 naar 29 Euro
Geplaatst op: 20-04-2018
KPN verlaagt de prijs van het internet-only abonnement van €35 naar €29,- voor de eerste 3 maanden. Daarnaast hoeven momenteel geen activatiekosten à 35 Euro betaald te worden. Een monteur en Wifi-check, ter waarde van 100 Euro is eveneens in dit pakket opgenomen. Lees verder »

6 maanden korting bij Online.nl
Geplaatst op: 25-02-2018
Wie overstapt naar een Internet + TV of een Alles-in-1 pakket van Online.nl krijgt nu 3 maanden lang 10 Euro korting op het pakket. Daarbij betaalt u geen aansluitkosten t.w.v. 30 Euro en geen activatiekosten t.w.v. 25 Euro. Dit aanbod is geldig met zowel een 1-jarig als 2-jarig contract. Lees verder »

Besparen op kosten internetprovider als goed voornemen
Geplaatst op: 01-01-2018
Een nieuw jaar is aangebroken en voor velen betekent dit weer tijd voor nieuwe, goede voornemens. Vaak staat een betere gezondheid bij deze voornemens centraal: stoppen met roken, meer sporten, afvallen en gezonder eten. Maar ook het besteden van meer tijd en aandacht aan diegenen of datgene mensen nabij staan is een terugkerend thema. Veel huishoudens nemen deze periode ook aan om hun huishoudboekje tegen het licht te houden. Lees verder »

Geen aansluitkosten bij T-Mobile als u via deze site overstapt
Geplaatst op: 17-12-2017
Wie overstapt naar T-Mobile thuis betaalt normaliter eenmalig 30 Euro aansluitkosten. Maar wie overstapt via goedkoopste-internetprovider.nl betaalt nu tijdelijk géén aansluitkosten. Lees verder »

Nu ook het aanbod van Youfone beschikbaar via Goedkoopste-internetprovider.nl
Geplaatst op: 18-11-2017
Youfone is een vrij nieuwe aanbieder van internet en televisie in Nederland. Youfone opgericht in 2008 en is de laatste jaren voornamelijk bekend geworden om haar SIM-only aanbod. Vanaf nu is Youfone ook opgenomen in het aanbod van Goedkoopste-internetprovider.nl. Youfone heeft een overzichtelijk aanbod met pakketten, verdeeld onder TV en Internet, Alles-in-1, en pakketten met alleen TV, dus zonder internet. Deze worden als TV Thuis en TV App aangeboden. Lees verder »

Dit weekend SuperSportWeekend bij Ziggo
Geplaatst op: 16-09-2017
In het weekend van 15 t/m 17 september kijkt iedereen die digitale televisie heeft, ook niet-klanten van Ziggo, gratis naar Ziggo Sport Totaal. Dat zijn in totaal zes kanalen boordevol topsport, met onder andere Premier League voetbal, voetbal uit de Spaanse Primera Division, Formule1, DTM, tennis, golf, basketbal en nog veel meer. Lees verder »

6 maanden korting bij KPN
Geplaatst op: 03-09-2017
Wie overstapt naar KPN profiteert van 6 maanden lang korting op het pakket, ongeacht of dit alleen internet of ook met televisie en/of vaste telefonie is. Deze korting bedraagt 10 Euro per maand voor Internet en internet + TV Basis, en bedraagt 20 Euro voor Internet en TV en voor Internet en TV 4K. Lees verder »

T-Mobile past haar Thuis pakketten aan
Geplaatst op: 20-08-2017
In juli hebben verschillende providers hun tarieven en pakketten aangepast. Deze aanpassingen zien we al wat langer in die periode van het jaar. T-Mobile heeft hiermee echter gewacht, maar heeft nu ook wijzigingen in tarieven en aanbod gepresenteerd. Lees verder »

Mis niets van het nieuwe seizoen Eredivisie voetbal
Geplaatst op: 12-08-2017
Het staat velen nog maar wat goed bij: de spannende ontknoping van het vorige eredivisieseizoen. Feyenoord had een steeds verder teruglopende voorsprong ten opzichte van Ajax, maar wist deze toch vast te houden en het legioen, dat zoveel jaar heeft moeten wachten, tot in extase te brengen. En met enorme feesten op de Coolsingel en Hofplein als gevolg. Het lijkt als de dag van gisteren, het kampioenschap binnengehaald op zondag 14 mei, en de huldiging een dag later op het bordes van het stadhuis. Maar toch begint dit weekend na een zomerstop van 3 maanden het nieuwe Eredivisie seizoen voetbal weer. Een seizoen waarvan het moeilijk te voorspellen is welke club ditmaal de schaal in ontvangst mag gaan nemen, en waarbij u met Fox Sports ook niets hoeft te missen. Lees verder »

Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: NLE
Geplaatst op: 23-07-2017
NLE staat voor Nederlandse Energie Maatschappij en begon tien jaar geleden als nieuwe speler op de energiemarkt, met naar eigen zeggen als doel om de toen vastgeroeste energiemarkt open te breken. Middels diverse campagnes op radio en televisie hebben zij een grote naamsbekendheid opgebouwd. Nu is NLE ook op de internetmarkt aan de slag gegaan, want eenzelfde rol ziet NLE nu voor zichzelf als het gaat om de markt van internet, televisie en telefonie voor consumenten. Lees verder »

Prijsverhoging internetproviders in juli
Geplaatst op: 25-06-2017
Jaarlijks verhogen veel providers ieder jaar hun tarieven voor internet, televisie en telefonie. Voorheen gebeurde dit veelal in januari, maar nu lijkt juli de maand te zijn geworden waar providers de veranderingen in hun prijsplannen doorvoeren. Deze prijsverhogingen gelden dan voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Lees verder »

Nieuw op goedkoopste-internetprovider.nl: de pakketten van Caiway
Geplaatst op: 12-03-2017
De Alles-in-1 glasvezel provider Caiway heeft als voornaamste afzetgebied het Westen van Nederland. Caiway is een merknaam van de organisatie CAIW ofwel Communicatie, Amusement, Informatie en Web. Dit bedrijf bestaat al sinds 1981 en levert nu ook glasvezel tot aan huis. Naast zeer snel internet maken ook digitale televisie en telefonie deel uit van het dienstenaanbod. Daarnaast biedt Caiway ook optionele diensten zoals FOX Sports Eredivisie en Onbeperkt Bellen in Nederland. Lees verder »

Kies bij Ziggo voor extra voordeel of een jaar lang Movies & Series XL
Geplaatst op: 05-03-2017
Bij Ziggo krijgt u momenteel voordeel. Of iets extra’s. Die keuze is aan u. Want als u nu overstapt ontvangt u de eerste drie maanden Connect & Play (het Alles-in-1 pakket van Ziggo) voor slechts 34,95 per maand. Ongeacht welke van de verschillende Alles-in-1 abonnementen u kiest. Maar, als u een liefhebber van films en series bent, kunt u ook kiezen voor een jaar lang gratis de Movies & Series XL dienst van Ziggo. Lees verder »